‘Pajooo, imam strašnu ideju za biznis!’

za koju godinu Big Brother će izgleda ‘vako

SCENARIO BR 1.

mesto dešavanja: kuća Velikog brata

ovog puta kuća (dvorište, bazen, spavaća soba) ostaje u mraku a svetlo usmereno KONAČNO na onaj veliki ekran, gde će ići sve vreme timeline TW. (delimično preuzeta ideja iz emisije ŽENE, epizoda posvećena društvenim mrežama – ova krađa je dokaz moje sposobnosti, inače ne bih, nikako, svih mi benkica i peska iz detinjstva)
Više neće biti važno ko piški, kaki, dahće ispod pokrivača ili hoće, samo u pisanoj formi, sve što smo mogli videti od toga, već je viđeno, a i mogućnost ubacivanja fotki i snimaka u tweet, takve banalnosti i dalje nam mogu dostaviti u izvornom obliku.)

CIILJ: (ako i jedan reality show ima cilj) što više sati aktivno provesti na timeline-u i imati što veći broj RT-a… poznati i (manje poznati) će iz udobnosti svoga doma i lapatopa ili neudobnosti svog moba, auta, stolice, splava, separea ili već… čega god, raditi ono što već rade na twitteru.

NAGRADA: followeriiiiiiiiiiiiii i…..iiiiiiiiiiiii!

Nova disciplina za ko će više, duže, bolje, spretnije, promućurnije..

SCENARIO BR. 2

mesto dešavanja: ista kuća, again…
akteri: isti, again…
samo sad su svetla svuda uključena, uz vrlo aktivan gore pomenuti ekran koji će i dalje biti centar sveta, ALI učesnici su u kući sa svojim elektronskim igračkicama (devojčice imaju crvene, dečaci plave, Boki13 i sva ostala polno neidentifikovana telaD, naravno, ljuŽbičaste (za neupućene to je ono što se dobije kad se izmešaju već pomenute dve osnovne boje)

SCENARIO BR. 3.

na dve televizije dva paralelna real šouVa, jedan sa poznatim facama koje se prikazuju, a drugi sa poznatim facama koje tweetaju.
U gužvi ja, ti, mi, vi, oni – publika luduje, o-je. 😀

e, da Kurir i ostala žuta papirologija izumire.. zašto?
zar treba većeg dokaza od činjenice da i moja malenkost piše i uz svu tu bruku je još neko i čita. (drugari moram ovde debelo da napomenem kako vas mnogo, mnogo volEm). 😀

p.s. ko mi mazne ideju za bilo koji scenario ili samo doradi pomenute nacrte, maznuću mu tw nalog i sve škakljive foldere iz kompića, tj. lapa-topića. zaFaljujem! 😀

htedoh onom slatkom debeljuci glumcu, pevaču, voditelju petkom, da pošaljem neki svoj predlog. Ozbiljno sam se bavila tom mišlju, u prilog golemoj raboti imam i listu ZA i PROTIV.

Na listi ZA stoji –

1. jedini taxista za kojeg znam da nije odr’o svoje klijente
2. zato što ga Kurir ne voli.

Međutim pošto sam Kurir već ubila (vodim se onom da i ubijanje glasnika šalje poruku), broj dva se briše sa liste, pa izgleda ovako
2. zato što ga Kurir ne voli.

A na listi PROTIV vrlo postojano prkosi

1. postaću njegova sestra od tetke,

a meni familije više preko, preko… Tražim reč. Nema je! Nek bude preko svega. Veći deo života tražim način da se odrodim i od dobrog dela ove koju već poznajem. Nisam te sreće da oni mene zaborave.

E, zbog toga je simpatični debeljuca na čekanju, ali pošto je Kurir izumrEo (govorimo o budućem vremenu), ostajemo samo mi ljudi, pa ćemo se dogovoriti.

Ok, možda je pretekao i po koji huligan. O tome čiji su huligani neki drugi put, ako vam sad dam scenario i za to, rizikujem da me proglasite promućurnom, tu titulu ni lud ne bi hteo. Zato ostanite u ubeđenju da sam lepa, s tom dijagnozom daleko bezbrižnije spim u Šunj ulici. 🙂

Advertisements

15 mišljenja na “‘Pajooo, imam strašnu ideju za biznis!’

  1. natasa1,

   pošto sam imala dilemu sa Zelenom onda je prenosim i na tebe,

   pljus je skraćeno od pljusak ili pljuska (ovo zbog onih pomenutih huligana, inače ne bih ja, stvaaarnoo!!!) 🙂 ? 😀 😀 😀

  1. sarah,

   a još i nisam htela da izbacim sve ideje, sve kombinacije i rivalitet sa timeline-om novog fejsa…
   i-haaaj!!! da sam još i to prosula ovde (kao što i sad nisam) tekst ne bi imao kraja 🙂 😀 😆

  1. Exxx,

   nije ovo tako popularno mesto, ali ko zna ako neko od njih zaluta možda mi ponude i mesto u svojoj ekipi. Ljudov sam tak’I kak’I sam i pišem sve što mi padne na ovu pokvarenu pamet.
   Nemoj se iznenaditi ako uskoro na ovim stranama bude osvanuo serijal pod nazivom ‘Kako do posla’. 😉

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s