game over

Patetično. Nisi valjda očekivao da je toliko naivna? Nisi je samo vukao za nos, već si sebi dao za pravo i da je omalovažavaš. Pogledaj je. Nemoj biti siguran da je to ona ista žena koja je htela samo ljubav i pažnju, koja ti je popuštala u svemu.. Pogledaj još jednom, ali obrati pažnju. Vidiš, pogled joj je bistar, oštar i mudar. Ona već odavno zna da vas dvoje nemate budućnost, jer svako putovanje sa tobom predstavlja njen bol. Ti si kriv što je dopustila sebi da bude srećna samo kad si ti tu. A retko si bio prisutan, dolazio si samo da svoje rane zaceliš i da ego nahraniš. Najgora od svega je ona lažna nada koja je rasla svakim poljupcem i zagrljajem koji si joj poklanjao. Umorna je. Nije više klinka koju ćeš ućutkati poljupcem i sa dve, tri lepe reči. Njen bes i njenu bol više ne možeš zaustaviti tako jadnim trikom. Sad je vreme kad ona pravi izbor. Vreme kad kaže da više ne pristaje na tvoje uslove, da je ne zanimaju tvoji razlozi. Predstava je gotova. Njoj treba neko ko će joj pružiti svu ljubav, ti nisi taj. Ti svoju „ljubav“ pažljivo seckaš i deliš ostalim učesnicima igre. Ona se povlači.  Game over.

I eto, gotovo je. U igri si možda i pobedio, ali nju si izgubio. Kajanje će te stići. Poželećeš jednu koja nije tražila, koja nije pitala,  koja je razumela ono što drugi nisu hteli i nisu mogli. Gotovo je, putevi se razilaze. Više sreće sledeći put, s nekom drugom. Ma, srećno ti sa svakom bilo, a nju zaboravi. Možda prihvati nekog od onih što je vole i odglumi im ljubav. Možda… Sada bi to već mogla,  jer ti si je  tome naučio…

Advertisements

9 mišljenja na “game over”

 1. Prosto mi dodje da zamrzim ove muškarce 🙂 Ali, šta da se radi: batina ima dva kraja: dobiješ s jednog ili s drugog kraja… ma, jednako boli! Lepi pozdravi, Šunjutavčice!

 2. @drugari,

  nije ovo moja priča, koliko je priča svakog od nas bar jednom bila. Usput pokupljena od nepoznatog autora, ušminkana i prilagođena. Iskreno, ne znam koliko je ostalo od originalnog izdanja jer više ne umem da se vratim na mesto gde sam je našla. Zbog toga i stoji u kategoriji ‘već rečeno’. Ako se autor originalnog izdanja prepozna ima sva prava da se ljuti, ali ako se ne prepozna pripisujem ovo dozvoljenoj muzičkoj pozajmici od par taktova. Svi smo imali nekog ko je posle nas izgradio novu kuću i stavio je pod krov, dok smo mi samo nastavili dalje i koliko god koračali, nikako da odmaknemo od temelja.

  1. Marko,
   nadam se da cu i sama uskoro se posvetiti citanju blogova. Koliko piljim u monitor na poslu svaki slobodan tren gledam da pobegnem od njega.
   Hvala i javljam se sledeci put, nisam zaboravila. 🙂

 3. Šunjutavčice! Ko priznaje, pola mu se prašta! Mislim… lako je prevesti na žensku stranu! Znaš kako je, priča žensko, ili muško, nekako uvek ispada nepravedno… prema onoj drugoj strani! Inače, čekam priču napisanu u srednjem rodu (ah, dečja posla)! Teško da ćemo tada tražiti dlaku u kajgani! Lepi pozdravi, odavde gde se lakše podnose kojekakve nepravde, jer pare (novac, bre!) za koji milimetrić olakšavaju stvarnost!

  1. Dedoflime,
   nema nama nas ni u zenskom, ni u muskom, ni u srednjem rodu, dok si ti na drugoj strani. 🙂
   Uzivaj u olaksicama koliko god sitne bile. 🙂

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s