stop-a-Lo(m)

vezaću  te za sebe levim stop(a)lom… staviću na njega crvenu mašnu i pokloniti ti ga…. nećeš više imati izbora, putovaćeš sa mnom, a ako ti rešiš da pođeš na drugu stranu vućićeš me kao kesicu klikera iz detinjstva, nekad nepotrebno, a nekad taman da se zaštitiš od zrelih misli što se kao hladne sene spuštaju niz strmine Leotara.

i ne znaš da ćeš srasti sa šunjavim stopalom…. zajedno ćete preskakati srčane aritmije kao što su nekada devojčice lastiš na ulici…. u tom ritmu prizvaćemo  novu revoluciju, a ratničkim bojama Indijanaca označićemo 965484-ti otkucaj  što pulsira ispod jednog drveta, u senci vekovima vetrom maženog kamena……

ne gasi svetlo u očima samo zato što je dan na izmaku… odaću ti tajnu, pogledom kao praćkom odstrelim iskru, svaki put kad poželim, tačno na taj trenutak i znam da svetlo ne gasne, bar ne u ovom (univerz)umu….oslušni malo bolje i čućeš hučanje svega dobrog što u sebi nosiš…..slobodno pusti taj talas da te poklopi, isplivaćeš!

1533833_10202477711998195_1233810187_n

Advertisements

10 mišljenja na “stop-a-Lo(m)”

  1. Kome si ovo pisala, a? A!? Daj generalije, da vidimo mi valja li šta… ne može tvoje stopalo da ide uz nekog tamo levaka… Može i slika!

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s